Jos van den Broek, foto:PR.

Architectuur en muziek bij RAP

Op donderdag 26 april houdt hoogleraar Biomedische wetenschapscommunicatie Jos van den Broek een lezing in het RAP Architectuurcentrum. De lezing met de titel ‘Bones’ (botten-red.) wordt muzikaal omlijst door een gelijknamig trombonekwartet. Van den Broek (1951) studeerde biochemie en promoveerde in de farmacologie, waarna hij ook jarenlang als journalist en hoofdredacteur bij wetenschappelijke tijdschriften werkte. Nu doceert Van den Broek wetenschapscommunicatie bij de Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen en is (co)auteur van enkele populair- wetenschappelijke boeken. De lezing begint om 17.30 uur en de toegang is gratis. Meer info: www.rapsite.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×