Informatieavond vrijmetselaarsloge L’ Age d’ Or

Morgen organiseert de Leidse vrijmetselaarsloge L’ Age d’ Or een informatieavond. Belangstellenden kunnen dan kennismaken met de vrijmetselarij en de denkbeelden van de vrijmetselaren. Vrijmetselarij is een eigentijdse stroming, geworteld in eeuwenlange traditie. De vrijmetselaren streven er naar permanent aan zichzelf te bouwen, hun ‘ruwe steen’ te bewerken, om daardoor bewuster in de samenleving te functioneren en voor anderen en zichzelf meer te betekenen in het dagelijks leven. Vrijmetselaren geloven ‘ieder op eigen wijze’ dat er meer is tussen hemel en aarde.

De bijeenkomst vindt plaats in het logegebouw aan Steenschuur 6 en begint om 20.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×