Discussieavond Rijnlandroute in Buurtcentrum Stevenshof

De Werkgroep Rijnlandroute van de Wijkvereniging Wijkraad Stevenshof organiseert op woensdag 25 april een discussieavond over de Rijnlandroute. Op de avond, die gehouden wordt in Buurtcentrum Stevenshof zullen wethouder Robert Strijk en enkele statenleden van de provincie Zuid-Holland aanwezig zijn. Het is de laatste kans voor Stevenshofbewoners en andere belangstellenden om hun mening en wensen kenbaar te maken, want binnenkort wordt zowel door de gemeente als de provincie een besluit genomen.
De avond begint om 20.00 uur ( inloop vanaf 19.30 uur)
Buurtcentrum Stevenshof, Trix Terwindtstraat 4, Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×