Nicole Mitchell, foto: PR.

Hot House sluit seizoen af met vier topmusici

Hot House presenteert alweer het laatste concert van dit seizoen in de Tuinzaal van de Burcht. Op het programma staat een bijzonder kwartet: ‘The Now 4-Tet’, dat gevormd wordt door vier uitmuntende musici. Fluitiste Nicole Mitchell is de blikvanger van het kwartet, die samen met oprichter Wilbert de Joode, Peter van Bergen en Hamid Drake, virtuoze improvisaties ten gehore brengt. Het concert vindt plaats op zaterdag 21 april, aanvang 21.00 uur.

Bezetting: Nicole Mitchell dwarsfluit / Wilbert de Joode bas / Hamid Drake drums en percussie / Peter van Bergen sax, klarinet.

Reserveren: luuk.kees@hothousejazz.nl  / 06.29 60 14 75 
Meer info: www.hothousejazz.nl  

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×