Seamus Boxley, foto: Richard Koolen.

Seamus Boxley uitgeroepen tot ‘Most Valuable Player’

Seamus Boxley , aanvoerder van de basketballers van Zorg en Zekerheid Leiden, is door zijn collega’s in de Dutch Basketball League, de coaches en een selectie van mediavertegenwoordigers uitgeroepen tot ‘Most Valuable Player’ van het seizoen 2011-12. Het is voor de tweede keer in de geschiedenis van ZZ Leiden, dat een speler deze titel verkrijgt. Twee jaar geleden viel Danny Gibson deze eer te beurt. Daarnaast werd ook nog eens spelverdeler Thomas Jackson  – samen met Boxley – gekozen in de ‘All Star Five’, de best denkbare startende formatie en is coach Toon van hefteren voor de derde maal op rij tot ‘Coach van het Jaar’ gekozen. De bijbehorende cadeaus en certificaten zullen zaterdag worden uigereikt, voorafgaande aan de eerste play-offwedstrijd van ZZ Leiden tegen EiffelTowers Den Bosch.
Meer info: www.basketballleague.nl  

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×