Racewagen DUT Racing Team TU Delft op Stadhuisplein

Zondag is de zelfgebouwde elektrische racewagen van het DUT Racing Team van de TU Delft op het Stadhuisplein te bewonderen. De wagen staat daar op uitnodiging van de VVD. Het jaar 2012 is voor de VVD Leiden het ‘Jaar van de Bereikbaarheid’. De partij vraagt dit jaar extra aandacht voor mobiliteit in het algemeen en de bereikbaarheid van de Sleutelstad in het bijzonder. Omdat de VVD voorstander van milieuvriendelijk autorijden is, gunt de partij het publiek zondag een kijkje in de bijzondere racewagen, die de beste was op het circuit van Silverstone, en op het circuit van Hockenheim de officieuze World Cup in de studentenraceklasse in de wacht sleepte.

Ook kan het publiek van gedachte wisselen met VVD-Tweede Kamelid Charlie Aptroot. Iedereen is welkom tussen 14.00 en 17.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×