De 'chicas', foto: PR.

Jubileumconcert Leidse Tuna in Grote Beer

De ‘Tuna Femenina Universitaria de Leiden’ bestaat volgende week 12 en een half jaar en geeft ter gelegenheid hiervan een uniek jubileumconcert in café-diner de Grote Beer. De ‘chicas’ (meisjes) brengen Spaanse serenades, vol liefde en passie. De studentes van weleer wonen inmiddels niet meer in studentenhuizen, maar zijn afgestudeerd en hebben een baan. “We krijgen nog steeds veel aanvragen voor optredens”, aldus Karin, één van de oprichters. “Over het algemeen moeten we die afslaan omdat we ze niet kunnen combineren met ons werk of met andere zaken in ons leven. Voor al die mensen die we de afgelopen jaren hebben moeten teleurstellen is er daarom goed nieuws. We gaan een eenmalig optreden geven ter ere van ons jubileum!”

Het concert vindt plaats op zondagmiddag 29 april van 15.00 tot 17.00 uur in De Grote Beer, Rembrandstraat 27 in Leiden. De toegang is gratis.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×