Het Rapenburg, foto: Emile van Aelst.

Lancering ‘Rapfactor’ voor beter contact ‘Rapenburgers’

Het Rapenburg is een plek in de stad waar mensen graag wonen en bedrijven zich vestigen. Een aantal ondernemers vinden de saamhorigheid en kennis van aanwezige bedrijven en bewoners onderling te matig en hebben in samenwerking met café ‘het Keizertje’ een speciale website gelanceerd, die hierin verbetering moet brengen. Ook bedrijven, die niet aan deze voorname gracht gevestigd zijn, kunnen meedoen. Aanstaande vrijdag, tussen 17.00 en 20.00 uur, wordt een borrel georganiseerd in ‘het Keizertje’ en er zijn allerlei plannen om onder de titel ‘Rapfactor’ regelmatig ontmoetingen tussen bewoners en bedrijven te organiseren, die kunnen netwerken, contacten kunnen leggen en van elkaars ‘knowhow’ gebruik kunnen maken. De website is te vinden op: www.rapfactor.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×