Foto: PR.

Wichelroedenlopen door hart van de stad

Spirituele Reizen EU organiseert op vrijdagmiddag 11 mei een bijzondere wichelroedenworkshop in het Leidse stadscentrum. Onder leiding van de wichelroedenlopers Sietse van der Tuin en paragnost Chris Zoet leren de deelnemers waar de positieve krachtplekken zijn en hoe ‘leylijnen en leycentra’ ontdekt worden. Dit zijn, volgens de organisatie, onzichtbare lijnen die een netwerk vormen over grafheuvels, kastelen, kerken en heilige bronnen. In 1927 ontdekte men dat Leiden het Romeinse Matilo is en in 1143 Leithen werd, dat water betekent. Uit archeologische stadopgravingen blijkt dat het oude centrum van Leiden langs de Oude Rijn en de Lede ( nu de Mare), een aftakking van de Rijn lag. In het centrum van Leiden zijn diverse positieve krachtplekken, ook wel leycentra genoemd. Deze energie houdt geen verband met ‘aardstralen’, aldus de organisatie. In de Chinese ‘Feng-shui’ wordt deze energie ‘De Geest van de Aarde’ genoemd.

De kosten, inclusief een set wichelroeden bedragen € 17,50 p.p Aanmelden kan via info@spirituelereizen.eu  

Meer info: www.spirituelereizen.eu

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×