61-jarige man mishandeld door groepje jongeren

Afgelopen vrijdag rond 20.00 uur, zorgde een groepje jongeren voor overlast in een parkje aan de Kerkweg. Een 61-jarige inwoner van Voorhout zei daar iets van en moest dat zwaar bezuren. De man, een politievrijwilliger, werd eerst uitgescholden en vervolgens ernstig mishandeld. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij heeft bij onder meer een gebroken been, blauwe plekken en schrammen opgelopen. Dankzij diverse getuigenverklaringen kon de politie vrijdagavond twee meisjes van 14 en 15 jaar oud uit Voorhout, een 15-jarige jongen uit Valkenburg en een 17-jarige jongen uit Lisse thuis aanhouden. Zij zullen zich voor de rechter moeten verantwoorden.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×