Drie woningen ontruimd wegens explosief

Afgelopen middag werd er groot alarm geslagen naar aanleiding van een bommelding. De bom zou in een woning aan de Koningin Julianalaan liggen. De politie was snel ter plaatse en sloot de hele straat af. Drie woningen werden uit voorzorg ontruimd. De EODD ( explosieve opruimingsdienst defensie ) werd ingeschakeld en ook waren de ambulancedienst en de brandweer aanwezig. Met speciale pakken aan gingen medewerkers van de EODD de betreffende woning binnen. De bom bleek een aluminium fles gevuld met kruid van vuurwerk te zijn; een explosief goedje. Deze werd afgevoerd. In afwachting van verder onderzoek bleef de straat afgesloten.
(Foto: www.district16.nl  M.Wonnink.)

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×