Enorme brand legt autoloods in as

Afgelopen nacht heeft een enorme brand een loods met auto’s volledig in de as gelegd. De brand werd omstreeks 02.00 uur ontdekt, nadat er melding was gedaan van een sterke brandlucht in de wijk ‘t Duyfrak. Na een rondje door de omgeving ontdekten de brandweerlieden van het Valkenburgse korps achter het Total benzinestation aan de Voorschoterweg, de brandende loods. Er kwam assistentie van de korpsen uit leiden, Oegstgeest, Katwijk en Gouda. Omdat er een vermoeden was, dat er asbest aanwezig kon zijn in het pand, werden diverse metingen uitgevoerd. Of er gevaar was voor de volksgezondheid, is nog niet bekendgemaakt.
(Foto: www.district16.nl – C. van der Star.)

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×