14e Leidse Draaiorgeldag in Caribische sferen

Gisteren vond de 14e editie van de Leidse Draaiorgeldag plaats in en om de Hooglandse Kerk en op de Haarlemmerstraat. Naast de vele orgels in allerlei soorten en maten, werden er dansworkshops gegeven, traden diverse muzikanten op en kon het publiek meezingen met bekende nummers. In het sombere kikkerlandweer kon het winkelend publiek op de Haarlemmerstraat genieten van de tropische klanken van pierement de Cubaan, begeleid door een Caribische band. De Draaiorgeldag viel samen met het Verrassende Winkelweekend en op allerlei locaties doken acteurs van straattheaters op, met gieters op hun hoofd of hoog balancerend op stelten. Winkeliers boden verrassende koopjes aan en voor de kinderen was er kermis op de Beestenmarkt. Emile van Aelst maakte een fotorondje.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×