‘Bootjes en Broodjes’ houdt nieuwe schoonmaakactie Leidse grachten

GroenLinks Leiden steekt samen met ‘Bootjes en Broodjes’ op woensdag 9 mei opnieuw de handen uit de mouwen voor een schoonmaakactie van de Leidse grachten. Na het uitbundige Koninginnedagfeest en de festiviteiten op 5 mei, ligt er weer flink wat plastic rotzooi in het water. Fractievoorzitter van GroenLinks Pieter Kos,: “Het afval dat telkens weer in de prachtige Leidse grachten drijft is een doorn in het oog van elke Leidenaar. We hopen dat, net als vorig jaar, ook andere fracties zich bij onze actie voor een schone gracht aansluiten. Het zelfde geldt voor betrokken Leidenaren en ondernemers. Iedereen die de grachten van Leiden koestert is welkom om te helpen.”
Verzamelen voor de actie om 19.00 uur bij ‘Bootjes en Broodjes’, Blauwpoortsbrug 1. (Foto: PR.)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×