17 agenten doorzoeken Leiden-Noord op drugshandel

Gisteren heeft de politie bij een drugsactie in Leiden-Noord zeven personen tussen de 25 en 52 jaar uit Leiden en Oegstgeest aangehouden. Dit naar aanleiding van informatie over een woning aan de Prinsenstraat waar vanuit gehandeld zou worden. Na een gedegen vooronderzoek, waarbij ook in de straat werd gepost, is de woning doorzocht en werden de daar aanwezige personen gefouilleerd. Bij twee verdachten werden verdovende middelen aangetroffen en bij één van hen ook een aantal mobiele telefoons en een geldbedrag. De afnemers en dealers, waaronder de 48-jarige bewoner van de woning, zijn hierbij aangehouden. Bij de drugsactie werden zeventien politieagenten ingezet. Ook de komende tijd wordt er toezicht gehouden op de drugshandel in de wijk.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×