Vrouw in eigen appartement beroofd

3

Een 74-jarige bewoonster van een appartement in het complex Poldermolen kwam in de nacht van maandag (30 april) op dinsdag om 01.15 thuis. In de lift naar haar appartement stond een onbekende man, die de vrouw volgde en toen zij de voordeur opende duwde de man haar naar binnen en liep zelf mee. Nadat hij de portemonnee van de vrouw had afgepakt verliet hij het complex, mogelijk via de brandtrap. De politie is op zoek naar getuigen, die kunnen bellen met 0900-8844.
Het signalement luidt: getinte man met een tenger postuur. Hij droeg die avond een lichtgekleurd overhemd en een blauw windjack.

Delen

3 reacties

  1. ja de politie zoekt getuigen??? al kom je met een kenteken…kun je een zeggen hoe zij er uit zagen..nee w de daders. het was koninginendag..ik ga om 10uur weg komt er een man die vraagt of ik kan wisselen..met een zilver munt stuk…verder op weer een die het zelfde vraagt..ik ben toen gaan kijken waar ze naar toe gingen..en ja het waren polen ik snel het kenteken op geschreven…helaas geen telefoon bij me…ben toen richting de stad gereden..om daar een agent tegen te komen en dit door te geven…nou van 10 tot 12uur geen agent gezien..wel 2 van de handhaving..heb mijn verhaal verteld nee mevrouw dan moet u bij de politie zijn…goed ik thuis de politie gebeld..en schets mijn verbazing ik was te laat..ze konden er niks meer mee…ik zeg ja maar ik heb het kenteken..nee hoor geen praten tegen…dus alle moeite voor niks..bedankt politie…ik zal ook nooit meer iets aangeven bij jullie

  2. Zijn er toch weer bewoners geweest die hem hebben binnen gelaten,en nou hebben we wel videofoon.

  3. Piet Pekelharing op

    Ach, Bep,

    Een schrale troost: Dat de politie niet wil komen is geen exclusief Leids fenomeen. Een beetje zoeken op internet levert al meteen een artikel van een andere webstek voor lokaal nieuws (ja, ik ga weleens vreemd, sorry Chris) op, waaruit blijkt dat het daar nog veel erger is. Lees vooral de reacties in onderstaand artikel eens. Ik ben toch maar blij dat de geüniformeerden in Leiden meestal wel komen opdagen ….en de meest bekende straten in onze stad weten te vinden.

    http://www.brusselnieuws.be/artikel/politie-%E2%80%98wil-niet-komen-na-brutale-overval

Je bent nu offline