Afgeladen Garenmarkt voor Armin van Buuren & Friends

6
Delen

6 reacties

 1. Jan de W. op

  Afgeladen met mensen ja. Nog wel. Als het aan de gemeente Leiden ligt is dit evenementenplein eerdaags afgeladen met baksteen (appartementen voor juppen). Waar nu nog Leidenaren feesten wonen over enkele jaren mensen met teveel geld. Wakker worden Leiden!!!!!

 2. Johan Volkers op

  Jantje van Leiden, Jantje van Leiden!
  Een stad is geen mortuarium! We moeten wel zorgen dat er voor de jeugd ook voldoende vertier is.
  De Groenoordhallen zijn verdwenen, ook al vervangen door asfalt en stenen. Leiden moet echt voor meer ruimte zorgen voor dit soort evenementen. Anders bloedt de stad dood. En neem maar van mij aan: Ik houd niet van dit soort muziek, maar eerlijk is eerlijk: Er komt wel altijd veel publiek!

 3. Ze kunnen ook een bewegende pop met koptelefoon op het podium zetten, geflankeerd door een set stampende heipalen. Stuk goedkoper dan dhr. Van Buuren en niemand die het verschil merkt.

 4. Ach het hoeft helemaal niet zo afgeladen te zijn als het wordt weergegeven.

  Hier Citymoves wil lekker cashen, vandaar die hekken met zwarte folie zodat je ook helemaal niets kan zien vanaf buiten af.

  Als je naar binnen wil mag je in de rij aansluiten wordt, je als een crimineel gefouleerd omdat het een afgesloten ruimte is.

  Die dure zeik die je daar krijgt is ook niet alles.

  Haal die hekken weg, laat Citymoves opzouten plaats maken voor een andere organisator die er wel mee kan dealen dat er geen hekken staan, en dat mensen hun eigen drank meenemen. Uiteraard moet Armin dan ook komen!

  Ik kan me namelijk nog herinneren dat het zo was als ik boven voorstelde, daarna ben ik er een paar keer heen geweest, en door de hekken krijgen je een onverdeeld veld, omdat je er maar via 1 kant in en uit kan.

 5. @Koala: zulke afscheidingen zijn voorgeschreven ivm vergunningen en veiligheidsproblematiek.
  Je wordt verder niet als een crimineel gefouilleerd, maar gewoon als ieder ander gefouilleerd om te voorkomen dat er drugs, glas en wapens mee naar binnen komen.
  Of Armin van Buuren ook zonder de huidige organisator was gekomen, is maar de vraag. Een serieus artiest wil nml. dat zo’n evenement professioneel wordt georganiseerd.
  Verder: "Ach het hoeft helemaal niet zo afgeladen te zijn als het wordt weergegeven."
  Wat bedoel je hiermee? Dat het niet vol was? Dat het nog voller had gemoeten of gekund?
  Dan spreek je jezelf weer tegen ("Hier Citymoves wil lekker cashen", een beetje een kromme zin overigens, zoals de meeste zinnen in je betoog uitblinken door warrige constructies). Als Citymoves wil cashen, had het onverantwoord veel mensen toegelaten, toch?
  Kennelijk heeft de organisator het allemaal goed geregeld. Jammer voor de duizenden mensen die voor niets zijn gekomen, maar hulde aan een organisator die z’n verantwoordelijkheid neemt. En over dat ‘cashen’ gesproken: de toegang was gratis!
  Volgend jaar op een grotere locatie? Outdoors bij het bio-science park? Leiden kan op dit vlak de hotspot in Nederland van de Koninginnedagviering worden.
  Koala’s hebben een hoge aaibaarheidsfactor, maar slim zijn ze niet.

Over de auteur

Je bent nu offline