Swingen en smullen voor goed doel

Na het grote succes van de vorige editie zal op 17 mei weer het grote Hutspop Festival plaatsvinden op de Beestenmarkt. Het wordt een dag vol muziek, eten, drinken en vertier en de opbrengsten gaan deze keer naar de Stichting STOPhersentumoren.nl Van 14.00 tot 22.00 uur treden diverse samengestelde bands op, die strijden om het ‘Klapstuk’. De musici hebben na een loting acht weken de tijd gekregen om onder begeleiding van een bandcoach vijf nummers in te studeren en een deskundige jury bepaalt wie er doorgaat naar de finale op 1 september tijdens het Pleinfestival. De toegang is gratis.

Wie mee wil doen, leuke suggesties heeft, of een bod wil uitbrengen op het waanzinnige ‘Happy Heads’ schilderij kan dit doorgeven via www.hutspop.com

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×