Monward Consort, foto: PR.

Viooltalent Elise Besemer soleert bij Monward Consort

Op zaterdag 12 mei organiseert de Stichting Kamermuziek Warmond weer een boeiend concert in de Protestantse Kerk van Warmond. Het onvolprezen Monward Consort trekt met haar optredens al vijf jaar een volle kerk en zal onder andere het aangrijpende 8e strijkkwartet van Dimitri Shostakovich spelen, dat geschreven is ter nagedachtenis van de slachtoffers van fascisme en oorlog. Vorig jaar is de Stichting Kamermuziek Warmond gestart met het uitnodigen van jonge prijswinnaars van concoursen. Dit keer is het de beurt aan violiste Elise Besemer, zij is de winnares van een speciaal door het Monward Consort beschikbaar gestelde Kamermuziekprijs tijdens het Nationale Concours Stichting Jong Muziektalent Nederland 2011. Zij zal soleren in het Vioolconcert in C van Joseph Haydn en als onderdeel van haar prijs zal zij daarna voor deze gelegenheid deel uitmaken van het Monward Consort in het flitsende Divertimento van Wolfgang Amadeus Mozart.

Het concert begint om 20.15 uur.
Kaarten zijn verkrijgbaar via info@kamermuziekwarmond.nl  of via tel nr : 071-887 1551 (antw. apparaat).
Meer info: www.kamermuziekwarmond.nl
Herenweg 82, Warmond.

Cultuur Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×