Leidse eindexamenkandidaten fietsend op zoek naar bevlogen jongeren

Deze zomer gaan de Leidse eindexamenkandidaten Lauren en Margôt al fietsend op zoek naar bevlogen jongeren. De twee 17-jarigen fietsen samen met theatermaker Hanna Timmers vanuit Leiden naar het Franse Coullons. Overal waar ze stoppen, nodigen ze jongeren uit aan de uitklapbare fietstafel om te spreken over bevlogenheid en hun plannen en ideeën. Alle verhalen over bevlogenheid worden verzameld in een online archief en zijn de inspiratie voor de voorstelling GUTS?!. In deze voorstelling, die in het najaar in Leiden te zien zal zijn, schetst GUTS|1213 een beeld van de bevlogenheid van jong Europa. Meer informatie staat op www.guts1213.com

 

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×