Inschrijftermijn Battle Leids Talent geopend

Jongeren die in Leiden wonen, werken of naar school gaan, kunnen zich nu inschrijven voor de Battle Leids Talent. Dit is een initiatief van King for a Day, het jongerenplatform voor Leidse jongeren tussen de 12 en 18 jaar. King for a Day is een plek waar Leidse jongeren zichzelf ontwikkelen, plezier hebben, vorm geven aan hun maatschappelijke betrokkenheid en politieke aandacht vragen. Tijdens de Battle krijgen Leidse talenten de kans hun kunsten op een podium aan een groot publiek te tonen. De Battle Leids Talent begint online. Aanmelden kan door een foto, filmpje of tekst te uploaden waarin de deelnemers hun talent tonen. Daarbij kan gekozen worden uit de categoriën expo, pen, podium, dans en muziek.

Per categorie worden de beste inzendingen gekozen. Wie door deze eerste selectie heen komt, mag zijn of haar talent tijdens een spectaculaire finale aan een groot publiek laten zien. Tijdens de finale kiest een vakkundige jury uit elke categorie een winnaar. De winnaar ontvangt een geldprijs van €250,-. Ook krijgen de winnaars een geldbedrag in de vorm van een microsubsidie. Met deze microsubsidie krijgen zij de kans om hun talent over te dragen aan andere jongeren. Van dit geld organiseren zij bijvoorbeeld een workshop om andere jongeren de kneepjes van het vak te leren. Inschrijven kan op www.battleleidstalent.nl

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×