63-jarige man meegesleurd door auto

Een 63-jarige Leidenaar fietste vanmiddag rond 16.30 uur op de Kasteelhof, toen een zilverkleurige Audi naast hem kwam rijden. Ineens pakte één van de inzittenden de man aan zijn arm vast en trok hem deels de rijdende auto binnen. Het slachtoffer werd hierdoor van zijn fiets getrokken en een paar honderd meters meegesleurd. Even later werd de man losgelaten en viel op de grond. De Audi reed weg in de richting van de Vliststraat/ Meerburgerkade. Vermoedelijk was het doel van deze actie om het horloge van de Leidenaar te pakken te krijgen, maar dat mislukte. Meerdere personen zagen de bizarre situatie gebeuren en en hebben bij de politie een getuigenverklaring afgelegd. De politie verzoekt getuigen die nog geen contact hebben gehad met de politie, te bellen naar de recherche in Leiden op nummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

De politie komt ook graag in contact met personen, die de zilvergrijze Audi met een buitenlands kenteken nog gezien hebben voor of na het incident op de Kasteelhof, of personen die weten waar de auto nu is.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×