Stem-artieste Marnie Baumer, foto: PR.

Café Favoriet neemt afscheid van LAKtheater

Dinsdag 22 mei neemt ‘Café Favoriet’ afscheid van het LAKtheater met een uitgebreid programma, waarin vele artiesten van de afgelopen jaren nog één maal optreden. Vanwege het uitgebreide programma vindt het afscheid plaats in de theaterzaal, in plaats van het gebruikelijke café in de foyer. Het wordt een ‘best of-avond’ gepresenteerd door Egon Snelders. Ook Fons Delemarre, oud-presentator en betrokkene van het eerste uur, is van de partij en vertelt hoe het allemaal ooit begon. Op het programma staan singer/songwriter Fabian Schrama, muziektheater-actrice en stem-artieste Marnie Baumer, de coverband ‘Art for Art’s Sake’, KOORnelis, een 15-koppig koor, dat  veel succes heeft met Nederlandstalig repertoire van Cornelis Vreeswijk en poptroubadour Ed Citroen. Ook de dichters, die in de loop der jaren het open podium van kleurrijke geluiden hebben voorzien, zijn uitgebreid vertegenwoordigd naast een keur aan stand-up comedians. Kortom, de laatste Café Favoriet wordt een avond om nooit te vergeten.

De toegang is gratis. Aanvang: 20.30 uur.
Er wordt gezocht naar een mogelijkheid om Café Favoriet op een andere locatie voort te zetten.
Meer info: www.laktheater.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×