Van links naar rechtsboven: Dagmara, Philomee, Kamila, Maaike en Duniya; Van links naar rechtsonder: Lidewij en Lucie. Noa ontbreekt op deze foto. (Foto: PR Jahn Leiden)

Acht NK-plaatsingen voor Jahn Leiden

Maar liefst acht dames van gymnastiekvereniging Jahn Leiden wisten zich in de afgelopen maanden te plaatsen voor de Nederlandse Kampioenschappen Ritmische Gymnastiek. Aanstaande zaterdag vertegenwoordigen Dagmara (13) en Lidewij (9) de Leidse gymnastiekvereniging tijdens de Nederlandse Kampioenschappen in Alphen aan den Rijn in de B-categorie. Drie weken daarna, op 3 juni in Aalsmeer, strijden Noa (8), Philomee (12), Lucie (13), Kamila (15) en Maaike (17) om het nationale edelmetaal in de C-categorie. En als laatste, maar zeker niet als minste, treedt Duniya (10) aan in de hoogste categorie op de landelijke A finale in Ahoy Rotterdam op 16 en 17 juni.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×