Schennispleger tijdje vast voor inbraak

Vorige week vrijdag is een 31-jarige Leidenaar aangehouden voor meerdere strafbare feiten. Buurtbewoners seinden de politie in toen zij bij het speeltuintje aan de De Wetstraat een man zagen staan die in het verleden zijn geslachtsdeel getoond had. Zij hadden ook foto’s van hem gemaakt. Agenten zagen op de Morsstraat een man die aan het opgegeven signalement voldeed rijden, en controleerden hem. Omdat bleek dat hij nog boetes open had staan, werd de Leidenaar aangehouden. Op het bureau werd hij door twee getuigen herkend als de schennispleger. Bovendien bleek dat de man ook verdacht werd van een woninginbraak in Leiderdorp. De verdachte is afgelopen dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die heeft besloten dat hij in ieder geval nog tot 22 mei mag worden vastgehouden. De politie onderzoekt of hij bij meer inbraken betrokken was.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×