Man naar ziekenhuis na geweldadige beroving

Een 47-jarige Leidenaar is gisteren op zo’n geweldadige wijze beroofd, dat hij zich in het ziekenhuis heeft moeten laten behandelen aan zijn verwondingen. Het slachtoffer werd rond 11.45 uur op de hoek van de Ter Haarkade en de Ten Katestraat belaagd door vermoedelijk twee mannen, die allebei een bivakmuts droegen. Nadat zij de man beroofd en mishandeld hadden, gingen ze er op de fiets vandoor via de Genestetstraat richting Vijf Meilaan. Waarheen de twee daarna zijn gevlucht, is niet bekend. De politie wil graag in contact komen met getuigen die de daders voor of na de beroving hebben gezien en die nog niet met de politie hebben gesproken. Ook getuigen die andere informatie over de beroving hebben, hoort de politie graag. Het telefoonnummer is 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×