Een jaar geleden vierden duizenden basketbalfans het behalen van de landstitel door ZZ Leiden. Als de ploeg uit de sleutelstad de finalereeks die dinsdag begint wederom met succes weet af te ronden, staat het Stadhuisplein binnen enkele weken weer vol met een uitzinnige menigte. Maar ook als het niet lukt om de finale te winnen, hoeven de Leidenaren zich nergens voor te schamen. Het team van coach Toon van Helfteren won dit seizoen al de supercup en de nationale beker. (Archieffoto: Chris de Waard).

Sleutelstad FM doet live verslag van finalereeks basketbal

Aanstaande dinsdag speelt ZZ Leiden Basketbal vanaf 20.00 uur in de Vijfmeihal de eerste wedstrijd in de finalereeks om het landskampioenschap. De wedstrijd wordt via Sleutelstad 93.7 FM live verslagen tijdens een extra uitzending van het programma Sport071 dat overigens aanstaande zondag de eerste uitzending beleeft met onder andere een uitgebreid live radioverslag van de stadsderby FC Boshuizen – UVS. Sport071 is zondag te beluisteren van 14.00 tot 18.00 uur. De extra uitzending van aanstaande dinsdagavond duurt van 19.00 tot 22.00 uur.

Als ZZ Leiden het niveau van het afgelopen seizoen weet vast te houden, is er een goede kans dat de ploeg uit Leiden over een paar weken voor het tweede jaar op rij een feestje kan vieren op het Stadhuisplein. Vorig jaar kwamen duizenden enthousiaste fans naar de huldiging van de Leidse basketballers.

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×