Sta jij op de volgende groepsfoto van Sleutelstad? (Foto reünie uitzending: Emile van Aelst).

Enthousiaste radiomakers gezocht voor regioprogrammering Sleutelstad FM

Voor onze radiotak zijn we op zoek naar enthousiaste mensen uit Leiden en omgeving die het leuk vinden om mee te werken aan onze bestaande en nieuw op te zetten radioprogramma’s. Ervaring met radio is niet persé noodzakelijk, maar enthousiasme en hart voor de stad en streek des te meer. Voor het programma Sport071 zoeken we nog enkele mensen die mee willen werken in de redactie. Dat geldt ook voor het programma Nieuws071.

Voorbeelden van nieuwe programma’s waar Sleutelstad FM de komende weken en maanden mee zal starten zijn onder meer een cultureel magazine, een programma dat zich richt op het bedrijfsleven in Leiden en omgeving en een politiek programma. Voor een aantal van deze nieuwe programma’s zoeken we ook nog medewerkers. Het gaat daarbij om presentatoren, programmatechnici, redactiemedewerkers en verslaggevers.

De functies worden op vrijwillige basis verricht, maar Sleutelstad biedt je een leuk team dat samen een zo compleet mogelijke omroep voor onze regio aan het opzetten is. Daarbij horen nieuwsberichten op deze website, radio en tv programma’s, live uitzendingen van allerlei evenementen in de stad en de randgemeenten en nog veel meer.

De uitzendingen van Sport071 zijn geconcentreerd in en om de weekeindes. Vrijdagavond komt er een wekelijkse vooruitblik tussen 18.00 en 19.00 uur. Op de maandagavonden kijken we op genoemde tijden terug op het sportweekeinde. Elke zaterdag en zondag van 14.00 tot 18.00 uur wordt er onder andere live verslag gedaan van de belangrijkste wedstrijden. Op werkdagen van 17.00 tot 18.00 uur zijn de uitzendingen van Nieuws071 te beluisteren.

Niet alle hierboven genoemde programma’s zijn al gestart. De komende weken worden steeds meer uren ingevuld. Meewerken betekent dat je tijd moet hebben in de uren voorafgaand en/of tijdens de genoemde uitzendtijden. Hoeveel tijd je er in steekt, spreken we af in overleg.

Interesse? Mail naar studio@sleutelstad.nl of bel tijdens kantooruren naar 071 5235907. De studio en redactie zijn gevestigd aan de rand van het centrum van Leiden (Evertsenstraat 69/Y).

Advertentie

Cultuur Leiden Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×