Man rijdt in op ambulancepersoneel

Zondagmiddag is een 31-jarige man uit ‘s-Gravenhage in Noordwijk aangehouden voor een poging tot zware mishandeling tegen een ambulancebroeder. Op de Quarlus van Ufforstraat kreeg de ambulance geen voorang van een personenauto. De ambulance stopte even later voor een zebrapad toen de bestuurder handgebaren maakte. De ambulancebroeder ging verhaal halen waarom de bestuurder zich zo druk maakte. De bestuurder en de ambulancebroeder kregen een woordenwisseling waarna de ambulancebroeders de politie inschakelden. De bestuurder wilde wegrijden, maar raakte hierbij de ambulance. Op dat moment wilde de andere ambulancebroeder uitstappen, deze kon net op tijd wegspringen. De politie heeft de bestuurder van de auto meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×