Vandaag is Mariëtte Barnhoorn op 59-jarige leeftijd overleden. Op de foto brengt ze een toast uit op het jaar 2007 tijdens de nieuwjaarsreceptie van de BV Leiden. Samen met Arjan Vels met wie ze enkele jaren het duo-voorzitterschap vervulde van die organisatie. (Archieffoto: Chris de Waard).

Mariëtte Barnhoorn (59) overleden

Oud Luba-directeur Mariëtte Barnhoorn is vandaag overleden. Barnhoorn stond na het overlijden van haar echtgenoot Rob Mantel jarenlang aan het hoofd van de uitzendonderneming. In 2004 werd ze gekozen tot zakenvrouw van het jaar. In 2009 ontving Mariëtte Barnhoorn uit handen van burgemeester Lenferink de Gouden Speld voor Externe Relaties. Barnhoorn was al enige tijd ziek. Ze werd slechts 59 jaar.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×