IdeeWinkel in de schijnwerpers

Aanstaande maandag staat de IdeeWinkel centraal bij het Groene IdeeCafé. De bezoekers krijgen te horen hoe bekendheid wordt gegeven aan de duurzame projecten en burgerinitiatieven, waarmee de IdeeWinkel bezig is, welke doelen er nagestreefd worden en waarom. Begin dit jaar is vanuit de IDeeWinkel het initiatief genomen voor een televisieprogramma, DOBITV. Er komen korte programma’s, die uitgezonden zullen worden op onder andere Duurzaam24.tv. Arjan Stoffels licht maandag een tipje van de sluier over de ontwikkeling van dit project. Ronald de Gunst belicht de mogelijkheden voor het gebruik van sociale media, zoals Facebook, LinkedIn en Twitter. Het Groene IDeeCafé vindt maandagavond plaats in Scheltema aan Marktsteeg 1 en begint om 20.15 uur. Iedereen is welkom.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×