Stadslab Leiden heeft primeur met Pecha Kucha Night

Stadslab Leiden en Haagweg 4 organiseren de allereerste Pecha Kucha Night in Leiden. Om 20:00 op donderdag 24 mei a.s. op de Haagweg 4 in Leiden. Tijdens deze avond zijn er acht sprekers die hun idee of passie delen door middel van Pecha Kucha. Pecha Kucha is een manier uit Japan om ideeën te presenteren.

Het concept is makkelijk, 20 dia’s met 20 seconden spreektijd per dia. Dit komt uit op ongeveer 6 ½ minuut per presentatie. In deze 6 ½ minuut moet duidelijk worden wat de passie of het idee is. Geen saaie lezingen of saaie powerpoints meer, maar op een energieke en snelle manier een idee duidelijk maken. Groot of klein: Pecha Kucha biedt de kans om jouw passie te delen met anderen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×