Het oudste dispuut van Leiden, M.O.C.C.A., bestaat 100 jaar

Op 24 mei bestaat het oudste dispuut van Leiden M.O.C.C.A. 100 jaar. Dispuut M.O.C.C.A. van studentenvereniging SSR-Leiden viert het 100 jarig bestaan groots met een feestweek van 19 mei t/m 25 mei.

De aftrap werd gegeven op zaterdag 19 mei met een reünistendag. Op deze dag is ook de almanak, gemaakt ter ere van het 100 jarig bestaan, gepresenteerd. De almanak staat vol met foto’s en verhalen van vroeger en nu. Maandag 21 mei wordt het lustrum officieel geopend met een borrel voor genodigden. Dinsdag is er een dispuutborrel waar zusterdispuut S.E.S.A.M. van SSR-Amsterdam aanwezig zal zijn. Woensdagavond wordt er een feest gegeven in het zwembad van Oegstgeest. Aanwezigen kunnen zwemmen, loungen en een drankje drinken in tropische sferen. Op donderdagavond is er voor de leden van het dispuut en hun partners een galadiner. Vrijdagavond wordt de week feestelijk afgesloten met een groot feest op de sociëteit van SSR-Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×