Science Café innovaties in de zorg

Het Science Café Leiden gaat volgende week dinsdag over innovaties in de zorg. De zorgvraag wordt steeds groter, door de hogere levensverwachtingen. Er is veel vernieuwing in de zorg nodig, om deze betaalbaar te houden, aldus de organisatoren van het Science Café. De sprekers voor deze avond zijn Dr. Jouke Tamsma, directeur Medische zaken in het LUMC en Dr. Fred Boer, Programma manager Vernieuwing zorg-ICT, introductie LUMC breed Ziekenhuisinformatiesysteem (ZIS) en EPD. Voor het extramurale / thuiszorg gedeelte komen Gert-Jan Cornel, projectleider Living Lab voor zorginnovaties en Jeannette van Uffelen, innovatiemakelaar Leiden aan het woord. Verder zullen eerstejaars Honours Class studenten van Prof. Jos van den Broek, Wetenschapscommunicatie Universiteit Leiden, hun bevindingen presenteren over Living Lab onderwerpen. Van den Broek zal na de inleidingen van de sprekers ook de discussie leiden. Voor de muzikale omlijsting zal Rob van Leersum, fingerstyle gitarist / singer-songwrite, zijn kunsten tonen op zijn 12-snarige gitaar. De avond vindt plaats in de LAK-foyer, en begint om 20.00 uur. De toegang is vrij. Meer informatie staat op www.sciencecafeleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×