‘Naar Zee’ rondom Burcht en Hooglandse Kerk

Op 2 juni om 14.00 uur opent wethouder Jan Jaap de Haan op het Burchtplein een uniek festival, dat geheel in het teken van ‘De Zee’ staat. Het festival wordt gehouden op straat en in café´s rondom de Burcht en bij de Hooglandse Kerk en wordt georganiseerd door Het Leids Zeemanskoor Rumor di Mare en de Maritieme Folkgroep Act of Mutiny. Basisschoolleerlingen die gastlessen hebben gevolgd over shanty’s en Zeemansliederen zingen mee met de liederen over het maritieme verleden van de Sleutelstad en omgeving. Naast de organiserende groepen zullen andere Nederlandse en buitenlandse gezelschappen optreden, die niet tot de gewone doorsnee Shantykoren behoren. Het volledige feestprogramma staat op: www.rumordimare.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×