Swingend de zomer in met 12e editie TamTamFestival

Voor de 12e maal oprij vindt van 31 mei tot 3 juni het jaarlijkse TamTamFestival plaats in Leiden-Noord. Het festival wordt volledig gedragen door bewoners en deze editie mag er weer zijn! Zo staan onder andere op het programma: De première van de speelfilm ‘Heet’, een spectaculaire show van de Afrikaanse slagwerkgroep MixiFixi en Migenia met vijf danseressen, het TamTam koor, het wereldkoor, het Hazeskoor ‘De Vriendschap’, echte Leidse toppers zoals Melissa Beij, Danny Plezier, Danny Vermeer, Leidse Thijs, Maus en Koos en een optreden van zanger Hugo Chouffour. Meer informatie en het hele programma is te vinden op www.tamtamfestival.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×