Centrumondernemers en cultuursector slaan handen ineen

Gisteravond werd met het Fashion Event Leiden (FEL) de aftrap gegeven voor de Culturele Weken in Leiden. Tot en met 8 juli is er een uitgebreid programma dat op de slotdag eindigt met Werfpop in de Leidse Hout. In de maandelijkse ‘Verrassende Winkelweekends’ werken de winkeliers in het centrum nauw samen met allerlei culturele instellingen in de stad. Deze samenwerking tussen het Centrummanagement en het Cultuurfonds Leiden moet meer bezoekers naar Leiden trekken die bovendien meer besteden.

Centrummanager Erwin Roodhart en cultuurmakelaar Michaël Roumen hebben de handen ineen geslagen. Wat dat oplevert, vertelden ze gisteren in Nieuws071 op Sleutelstad FM.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×