Gratis concert Nederlands Politie Orkest voor bewoners Hollands Midden

Muziekliefhebbers zijn op dinsdag 5 juni welkom in theater Castellum in Alphen aan den Rijn, waar het Nederlands Politie Orkest op uitnodiging van Politie Hollands Midden een concert geeft. Dit concert is gratis toegankelijk voor organisaties waarmee het korps samenwerkt en ook bewoners uit de regio mogen komen luisteren. Het Nederlands Politie Orkest staat al jaren garant voor hoogwaardige muziek. Dirigent Peter Kleine Schaars begeleidt het orkest op zijn eigen swingende en opvallende wijze, Op het programma staan vrolijke eigentijdse muziekstukken. Het concert begint om 20.00 uur en duurt tot 22.30 uur. Aanmelden is noodzakelijk en kan via evenementen@hollands-midden.politie.nl

Cultuur Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×