Tweetal vast voor vernieling fietsen

Gisteren zijn twee mannen van 20 en 22 jaar uit Alphen aan den Rijn aangehouden voor het vernielen van fietsen. De politie kreeg ’s nachts rond 03.20 uur de melding dat er twee mannen rondhingen en lawaai maakten in de fietsenstalling onder de taxistandplaats bij Leiden CS. Agenten die polshoogte kwamen nemen, spraken het tweetal aan op hun gedrag. De mannen vertelden dat zij hun fiets zochten. Het viel de agenten op dat het tweetal onder invloed van alcohol was en zich nogal beidehand tegen hen gedroeg. Ze verzochten hen vriendelijk de fietsenstalling te verlaten. Uit camerabeelden bleek even later, dat de Alphenaren fietsen uit het rek hadden getrokken en deze meerdere keren door de stalling gooiden. De agenten keerden daarop terug naar het station en hielden de mannen in de omgeving van de stalling aan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×