GroenLinks zoekt gegadigden voor Groene Lintjes

Op dinsdag 5 juni, Wereldmilieudag, reikt GroenLinks Leiden voor de zesde keer Groene Lintjes uit. Deze onderscheidingen zijn bedoeld voor mensen die zich inzetten voor “groene” onderwerpen als duurzaamheid, een groene leefomgeving, het welzijn van dieren en duurzame energie. Wie iemand kent die een Groen Lintje verdient, kan deze persoon aanmelden via groenlinksleidenacties@gmail.com. GroenLinks hoopt dit jaar ook een studentenvereniging in het zonnetje te zetten. De Leidse studentenverenigingen kunnen de partij melden wat zij op het gebied van duurzaamheid te bieden hebben.

Waar de Groene Lintjes uitgereikt worden, is nog niet bekend. Meer informatie daarover komt op www.groenlinksleiden.nl

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×