Indianenzomer bij Volkenkunde

Aanstaande zondag barst bij Museum Volkenkunde de Indianenzomer los. Tot en met 23 augustus is er van alles te leren en te beleven, met indianen in de hoofdrol. Zo wordt aanstaande zondag en maandag in één van de indianententen in de museumtuin het spannende Indianenverhaal “Prairiewolf en rots” verteld. Na het luisteren kunnen kinderen met hun ouders op speurtocht, leren hoe ze zelf een indianentent op moeten zetten of meedoen aan de quiz “Tooitje op, tooitje af”. In het museum kunnen kinderen kleurplaten maken, een masker knutselen of naar indianenfilms kijken.
Wie dit niet spannend genoeg vindt, kan in de nacht van 7 op 8 juli en 4 op 5 augustus in een indianentent in de tuin van Volkenkunde slapen. Meer informatie staat op www.volkenkunde.nl

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×