Open dagen BplusC

Volgend weekend houdt BplusC open huis. Belangstellenden kunnen vrijblijvend kennismaken met alles wat de organisatie te bieden heeft. Op zaterdag 2 juni staan de deuren van de locaties aan het Rapenburg, de Oude Vest, de Nieuwstraat en Het Leidse Volkshuis open voor het publiek. Tussen 12.00 en 16.00 uur kunnen bezoekers muziekinstrumenten uitproberen, meedoen met workshops en open lessen en buitenlandse gerechten proeven. Ook is op alle locaties meer informatie te vinden over het cursusaanbod van BplusC. Wie enthousiast geworden is, kan zich direct inschrijven voor deze cursussen. Belangstellenden kunnen die zaterdag ook de literaire fietsroute `De Blauwe Tram’ rijden. Deze tocht start bij Bibliotheek Bollenstreek in Oegstgeest en eindigt bij de locatie aan de Nieuwstraat, waar doorlopend filmmateriaal over de Blauwe Tram te zien is.

Op zondag 3 juni treden tussen 13.30 en 17.00 uur leerlingen van BplusC op in de Studio en in de Theaterzaal van Het Leidse Volkshuis. Er wordt volop gedanst en gemusiceerd. Op beide open dagen zijn er tentoonstellingen van het werk van cursisten van de afdeling fotografie en beeldende kunst.

Het volledige programma staat op www.bplusc.nl

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×