Wethouder Pieter van Woensel onthulde gistermiddag met een druk op de knop een mega spandoek waarop de ontwikkelingen worden aangeprezen. (Foto's: Chris de Waard en Frederik Zevenbergen).

Realisatie Aalmarktplannen begonnen

Er gingen decennia van plannenmakerij aan vooraf, maar gisteren is eindelijk het startschot gegeven voor de grootschalige opwaardering van het winkelgebied rond de Aalmarkt. De Aalmarktplannen zijn in drie stukken geknipt. Als eerste is nu begonnen aan het Waagblok. In deze uitvoeringsfase wordt V&D gemoderniseerd, komt er een fietsenstalling voor 1000 plaatsen onder het warenhuis en komt er duizenden vierkante meters winkelruimte bij. Modeketen The Sting open er begin 2014 een vestiging van zo’n 3000 vierkante meter.

VVD-wethouder Pieter van Woensel legt uit wat er de komende periode in het gebied gaat gebeuren.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×