Impressie Koopmanshuizen, foto: PR.

Nieuwe Leidse wijk open voor bezoekers tijdens ‘Dag van de Bouw’

Tijdens de ‘Dag van de Bouw’ op zaterdag 2 juni, kunnen belangstellenden een kijkje nemen in de nieuwe wijk Groenoord. Er worden een aantal rondleidingen gegeven door Erik Haagmans van architectenbureau Mulleners + Mulleners, die zal vertellen over de typische Leidse architectuur en hoe deze in moderne variant terug te zien is in deze nieuwe wijk. Groenoord ontwikkelt zich snel; de Singelwoningen en de Buitenhofwoningen zijn allemaal verkocht en in aanbouw. Van de Waterwoningen, die begin van dit jaar werden opgeleverd, zijn er nog een paar te koop. Tijdens de open dag geven de makelaars in het informatiecentrum meer informatie over de Waterwoningen, Dokhuizen, Dokappartementen, Poorterswoningen en de Koopmanshuizen. De rondleidingen starten om 12.00 uur, 13.00 uur en 14.00 uur vanuit het Informatiecentrumaan de Gooimeerlaan 1b.
Meer info: www.groenoord.info

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×