Derde editie Schemerstad nu twee dagen lang

De derde editie van Schemerstad zal voor het eerst plaatsvinden op twee dagen, 15 en 16 juni. Het publiek vaart in boten langs vijf locaties waar van alles te zien en te beleven valt met voorstellingen door: ‘Het Blauwe Uur’, ‘Levend Lijf’, ‘Fields of Wonder’, ‘HARDT’ en ‘Theater Ins Blau’. Bekende plekjes van de Sleutelstad komen door de theatervoorstellingen in een bijzonder ‘nachtlicht’ te staan. Meer info en voor het bestellen van kaarten: www.schemerstad.nl

Schemerstad wordt georganiseerd door ProKwadraat en mogelijk gemaakt door het Cultuurfonds Leiden, Fonds 1818, gemeente Leiden, Leiden Marketing, de diverse Leidse rederijen en maakt deel uit van de Cultuurweken Leiden.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×