Getuigen van straatroof op Buitenhoflaan gezocht

In de nacht van afgelopen zaterdag op zondag, omstreeks 03.45 uur, is een 21-jarige Leiderdorpse beroofd door drie jongens. De vrouw fietste op de Buitenhoflaan in de richting van de Leyhof toen ze bij de brug over de Dwarswetering twee jongens zag. Toen ze het tweetal passeerde werd zijn van haar fiets getrapt door mogelijk een derde figuur. De jongens, die hun gezicht bedekt hadden pikten het geld van het slachtoffer in en gingen ervandoor in de richting van de brug. De jonge vrouw fietste snel naar weg en belde de politie. De daders werden niet meer gevonden. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844. Het kan ook zijn, dat er meer berovingen of pogingen daartoe vanaf die brug zijn ondernomen door het drietal. Twee jongens zijn ongeveer 20 jaar en zo’n 1.70 m lang, beiden met een smal postuur. Een van hen droeg zwarte kleding en is vermoedelijk blank.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×