Collegepartijen hopen op overeenstemming

Tot na middernacht zijn D66, VVD, CDA en SP gisteravond in spoedberaad bijeen geweest om te proberen om de crisis te bezweren die was ontstaan nadat de SP dinsdag voor een deel afstand nam van het collegeakkoord. Die partij wil het geld dat Leiden heeft gereserveerd voor de Ringweg Oost nu gebruiken voor een betere inpassing van de RijnlandRoute. Over de uitkomst van het beraad wil fractievoorzitter Paul van Meenen van de grootste collegepartij D66 niks zeggen. Wel dat de vier partijen vandaag met hun fracties gaan overleggen en dat het vanavond een ‘interessante raadsvergadering’ belooft te worden.

Die vergadering is zoals gebruikelijk via Sleutelstad.nl te volgen door bovenaan deze pagina op Raadsvergadering te klikken.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×