Ook dit jaar heeft het TAMTAM Festival weer de tenten opgeslagen aan de Bernhardkade. (Foto: Chris de Waard)

TAMTAM Festival 2012 in Leiden Noord

Nog het hele weekeinde staat Leiden Noord in het teken van het TAMTAM Festival. In de grote tent aan de Bernhardkade vinden vandaag en morgen nog allerlei activiteiten plaats. Zo kunnen jongeren vanmiddag hun talenten tonen in een soort  ‘Leiden Noord got talent’. Vanavond is het Leidse avond met onder andere Danny Plezier, Melissa Beij, Danny Vermeer, Maurice (Maus) Noordervliet, Koos van Rossen, Thijs Sloos en Mieke en Christiaan. Morgen is er een Souk in de Driftstraat en om 20.00 uur begint in de grote tent de slotavond met de Upright Pianos die de hele avond verzoekjes spelen. Van Queen tot Frans Duijts. Entree is gratis.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×