Kermis in de Stevenshof, foto: PR.

Wijkfeest Stevenshof hoopt op een zonnetje

Tijdens het grote wijkfeest in de Stevenshof vorig jaar, viel veel van de feestvreugde in het water door het slechte weer. Deze keer hoopt de organisatie op een zomerzonnetje voor de vele activiteiten die op zaterdag 9 juni georganiseerd worden. De dag start om 09.00 uur met een kindervrijmarkt en een uurtje later gaat de gezellige kermis open. Er wordt een braderie gehouden en op een kunstgrasveld vindt een voetbaltoernooi plaats. Ook staat er een 10 meter hoge klimwand opgesteld, waar onder begeleiding geoefend kan worden. Naast diverse sportdemonstraties en workshops is er natuurlijk de nodige muziek. Een boordevol programma, dat georganiseerd wordt door de vrijwilligers van de Wijkvereniging/raad Stevenshof met medewerking van veel organisaties.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×