(Foto’s/video: Emile van Aelst.)

‘Naar Zee naar Zee’ Shantyfestival in zonnig stadscentrum

Gistermiddag opende wethouder Jan Jaap de Haan op het Burchtplein het Shantyfestival, dat geheel in het teken stond van ‘De Zee’.

Het festival, georganiseerd door zeemanskoor Rumor di Mare, werd gehouden op straat en in café´s rondom de Burcht en bij de Hooglandse Kerk. Het weer werkte goed mee en basisschoolleringen zongen onder grote publieke belangstelling uit volle borst mee met de liederen, die ze tijdens een speciale workshop hadden geleerd. Naast de Leidse zeemannen van Rumor di Mare traden ook de Maritieme Folkgroep Act of Mutiny, de Kaapstander en Paddy’s Passion op.

 

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×